IOT I WEARABLES


TECNOLOGIA
La connexió a diferents dispositius està creixent d'una manera exponencial tant per al consum diari com per a la indústria i s'espera que el 2025 es connectin més de 75.000 milers de milions de dispositius.

Actualment s'estudia la connectivitat amb diferents accessoris per a l'estudi del comportament del nostre cos i crear interaccions d'una forma continuada per aconseguir millorar la qualitat de vida o oferir seguretat en els llocs de treball.

Alguns exemples d'accessoris amb connexió són rellotges, auriculars, ulleres o sabatilles.

Sensing.Tex
TECNOLOGIA

TECNOLOGIA


En Goo Apps desenvolupem Aplicacions mòbils totalment a mida que interaccionen amb dispositius intel·ligents ja siguin IOT o Wearables a través de Bluetooth Serial i Low Energy (BLE).

Coneixem les tecnologies de l'ahir, treballem amb les de l'avui i ens formem en les del futur. Sense oblidar estar envoltats dels millors partners:

  • Apple
  • Google
  • Amazon WebSevices

DESIGN THINKING

discover

Descobrir

discover

Descobrir

brain

Definir

DESIGN THINKING

DESIGN THINKING
brain

Definir

programing

Desenvolupar

A Goo Apps transformem les idees en productes reals afavorint el creixement del seu negoci i satisfacció dels seus clients. La nostra estratègia és descobrir les necessitats dels usuaris i definir una solució de valor pel mercat. Aquest descobriment i definició ens ajuda a desenvolupar un producte innovador garantint el seu èxit futur.

UN EQUIP D'ALT RENDIMENT


Format per diferents perfils personals, tècnics i aptituds que canalitzen a través de la nostra metodologia i organització en projectes reeixits.
Els conceptes "Lean Software development" i "Agile" formen part del nostre dia a dia.

En els nostres projectes entren en acció els següents rols:
  • Product Owner o cap de projecte
  • UX Designer o Dissenyador d'usabilitat
  • Sènior Developer o programador Sènior
  • Junior Developer o programador Junior
  • QA o Control de Qualitat
UN EQUIP D'ALT RENDIMENT

Dóna el següent pas


Completa aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu analitzant les teves necessitats i l'equip de Goo Apps ajudarà a la teva organització a aconseguir els seus objectius.

PROJECTESsensingtex
image client
sensingtex
image client