APPS TRANSFORMACIÓ DIGITAL


image success case

ENTORN


Vivim en un entorn cada vegada més globalitzat, dinàmic i canviant. Un entorn en el qual es planteja una major competitivitat, on el client demanda més flexibilitat, rapidesa i fiabilitat. La inversió en I+D+i és clau per a respondre amb èxit a aquesta demanda.

Amb la finalitat de facilitar processos, els telèfons intel·ligents i les aplicacions mòbils són una eina amiga per a les operacions logístiques i els professionals de la cadena de subministrament.

La logística i la comunicació dins de l'empresa són factors determinants. A Goo Apps oferim les millors solucions personalitzades. Desenvolupem l'App que necessites per a reforçar el desenvolupament del teu negoci. Planifica, gestiona i controla l'emmagatzematge de béns, serveis així com el flux d'informació generada de manera còmoda i intuïtiva.

Amb l'ajut de les aplicacions mòbils aconseguim rendibilitzar recursos i incrementar la competitivitat.

image success case

REPTES


La logística i el magatzematge han de facilitar l'anàlisi, creació i optimització dels processos de l'empresa. Així mateix, la comunicació interna és imprescindible per a fomentar les relacions i crear cultura d'empresa.

Digitalitzant processos i implementant eines com les aplicacions mòbils aconseguim millorar els moviments i optimitzar els costos logístics a partir de l'anàlisi de, per exemple, la informació recaptada, temps en trànsit, cost financer dels inventaris, dimensions, rutes, espais disponibles i control de lliuraments.

Incorporar dispositius i aplicacions mòbils incrementa la productivitat i rendibilitat de la cadena de subministrament, a més d'aconseguir la satisfacció tant de clients com de proveïdors.

image success case

T'AJUDEM!


  • Geolocalització i anàlisi de dades

  • Aplicacions i tecnologia mòbilper al control d'activitats i gestió de costos i recursos

  • Automatització de processos

  • Supervisió i control de personal

  • Notícies del grup

  • Consells de PRL

  • Comunicació intraempresarial de vehicles i materials

  • Goo Check per a l'auditoria i control de flotes de vehicles, disponible per a *iOS i Android

Dóna el següent pas


Completa aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu analitzant les teves necessitats i l'equip de Goo Apps ajudarà a la teva organització a aconseguir els seus objectius.

RESULTATS FAVORABLESviewapp_project
image client
goocheckk_project_alt
image client
fraikin_project
image client
spark_project
image client
copese_project
image client
falck_project
image client
xiron_project
image client
InStop_project
image client