Premis

Recorda’m i QuickVaccine, les nostres apps premiades al Hackathon salut 2021

Et presentem Recorda’m i QuickVaccine, els projectes amb que hem participat al hackathon salud 2021 amb els que ens hem emportat fins a 4 premis.

22/11/2021

QuickVaccine i Recorda'm, els nostres projectes

Aquest dissabte 20 de novembre, es van lliurar els premis Hackathon salut 2021, un esdeveniment organitzat per l’agència COM SALUT, l’Associació d’Innovadors a eSalud (AIES) i la Universitat CEU San Pablo, on hem estat reconeguts  per fins a 4 premis.

Estem super contents de com ha anat l’esdeveniment, i per això us volem presentar els projectes amb què ens hem presentat:

D’una banda, presentem el projecte d’ app de QuickVaccine, un projecte co-creat entre l’equip mèdic de l’Hospital Ramón i Cajal compost per Miriam Roncal Redín, Doctora Paloma Moreno Núñez, Doctor, Abelardo Fernández Chávez i el Docte Moisés Espejo Mambié i l’equip de GooApps format per Marina Ordoñez Loza i Eric García.

Es tracta d’una aplicació amb un disseny molt intuïtiu i usable, accessible per a tothom, en què l’usuari introdueix les seves dades sociodemogràfiques i/o clíniques i el resultat de les quals seran les vacunes amb les pautes establertes per les autoritats sanitàries. Es tracta d’una app beneficiosa tant per als pacients, aportant-los seguretat, confiança i adherència al programa de vacunació com per al Sistema Nacional de Salut, optimitzant-ne els recursos de comunicació i provocant la disminució d’hospitalitzacions a causa de la correcta aplicació de les vacunes.

Amb aquest projecte hem estat premiats als reptes:

  • Repte COMSALUT. Premi lliurat per lliurat per Carlos Mateos. El Repte COMSALUT premia la solució digital que millor contribueixi a impulsar la comunicació en salut, sigui entre pacients, professionals sanitaris i pacients oa la població general.

Podeu veure el moment del premi

  • Repte GSK. Cartilla Vacunal Premi lliurat per Francisco Esteban del Castillo (GSK). Repte dirigit a trobar solucions digitals que ajudin a conscienciar la població diana i els professionals sanitaris implicats sobre la importància de rebre les vacunes recomanades a la cartilla vacunal, en especial els col·lectius menys conscienciats sobre la necessitat de vacunar-se.

Podeu veure el moment del premi 

  • Repte AECID – ISGlobal Esalut Pública Sense Bulos Premi lliurat per Carmen de Diego Fonseca. Destinat a identificar i promoure solucions digitals que primin el professional sanitari com a font d’informació veraç en salut davant de la desinformació, que puguin ser utilitzades a Llatinoamèrica per impulsar la salut pública (vacunes, entre d’altres) i que permetin la translació de l’evidència científica a les polítiques política de salut, serveis i ciutadania. L’Agència Espanyola de Cooperació Internacional per al Desenvolupament (AECID) i l’Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal) pretenen amb aquest repte trobar solucions digitals per a la promoció i l’educació en salut que permetin l’accés a informació veraç i contrastada.

Podeu veure el moment del premi

D’altra banda, també presentem el projecte d’app, Recorda’m, un projecte de co-creació entre La nostra Project Manager Laura Hernández i les psicòlogues Mar Domínguez Torres-Fontes, Marta Sancho del Río i Iliana Ramos. Recordeu-me, es tracta d’una aplicació molt fàcil d’utilitzar, una app amb exercicis per potenciar la memòria, on podeu adjuntar informació personal de l’usuari, records familiars i serà utilitzada en els exercicis.

Amb aquest projecte hem estat premiats al repte:

  • Repte CÀTEDRA TELEFÒNICA en Educació Digital i Jocs Serios Premi lliurat per Baltasar Fernández- Reto que té com a objectiu impulsar la investigació i el desenvolupament de prototips i aplicacions de les tecnologies de la informació i de les comunicacions en l’àmbit de l’educació digital. Amb el premi Càtedra Telefònica-Complutenca Millor Videojoc de Salut es vol reconèixer el millor joc seriós una aplicació gamificada que es desenvolupi al VI Hackathon Nacional de Salut 2021.

Galeria d'imatges

Cas d'èxit, guanyador de l'any passat

Finalment es va presentar com a cas d’èxit la nostra app Preevemama (guanyadora de l’edició anterior), app resultant del treball conjunt de l’equip de GooApps i l’equip mèdic de l’Hospital Ramón i Cajal, compost pels metges Dra. Teresa Presa Abós, el Dr. Miguel Chiva d’Agustín i la Dra. Irene Vicente Zapata, facultatius radiòlegs, i ja llançada al mercat.roid

Per a finalizar, esperem seguir tenint el suport de la indústria per al seu llançam

Pots descarregar-te Prevemama de forma totalment gratuïta a IOS i Andent el 2022.

Recorda, a GooApps som especialistes en apps de salut, si tens una idea al cap, no dubtis a contactar-nos

Fes el següent pas

Completa el formulari i GooApps® t'ajudarà a trobar la millor solució per a la teva organizatció. Contactarem amb tu ben aviat!

    CONTACTAR

    Al donar l'OK, acceptes la nostra política de privacitat.