Tecnologies
de desenvolupament

Firebase: una infraestructura Web creada per Google, que té com a funció principal l'enmagatzament o gestió de dades en temps real i la seva comunicació amb Apps de iOS i Android. Conté diverses funcions per tal de que el projecte pugui escalar i adaptar-se a mesura que sorgeixen noves necessitats.

React Native: un framework de desenvolupament d'aplicacions mòbils desenvolupat per Facebook. La maquetació de les nostres vistes es realitza mitjançant el codi JSX i seran transformades pel framework en temps d'execució. Les transforma en vista nativa per cadascuna de les plataformes, tenint un rendiment i una velocitat per damunt de la resta de les tecnologies.

Symfony: un framework per construïr aplicacions web amb PHP. En altres paraules, Symfony és un enorme conjunt d'eines i utilitats que simplifiquen el desenvolupament d'aplicacions web. Symfony segueix l'estela de Rails per tal de simplificar al màxim el desenvolupament d'aplicacions web professionals amb PHP, utilizant les millors pràctiques i els patrons de disseny més importants.

Wallet

Wallet d'Apple i Google Pay/Passbook: pots tenir en un mateix lloc targetes de crèdit, dèbit i prepagament, targetes de soci i de fidelització. targetes d'embarcament, entrades, cupons, carnets d'estudiant, etc. Pots utilitzar targetes al teu iPhone o Android per facturar els teus vols, obtenir premis i bescanviar-los, anar al cinema o canviar cupons. Les targetes poden enssenyar-te el saldo disponible, la data de caducitat d'un cupó, el número de seient d'un concert i molt més.

Ionic: és una estructura tecnològica (Framework) de codi obert que s'utiliza en el desenvolupament d'aplicacions mòbils híbrides, és a dir, es combina l'HTML5, CSS i JavaScript donant com a resultat aplicacions amb una interfície amigable i intuïtiva per l'usuari que després es comercialitzen o descarreguen a plataformes com Android o IOs.

Voz

Siri d'Apple, OK Google y Alexa d'Amazon: demana al teu assistent virtual a través de la veu que enviï un missatge, que reprodueixi la teva sèrie preferida a la TV o que comenci una sessió d'entrenament a l'smartWatch. Sigui com sigui, mitjançant la veu s'interacciona amb qualsevol aplicació o dispositiu. Només has de demanar-li-ho.

El nostre equip

Un equip d'alt rendiment

Format por diferentes perfils personals, tècnics i aptituts que canalitzen a través de la nostra metodologia i organització en projectes exitosos.

Laura Hernández

Osvaldo Ulises

Didac Chaves

Eric Garcia

Santiago Falcon

Elisa García

El nostre mètode

GooApps® és Innovació

0.DISCOVER

Assessorem els nostres clients en la seva estratègia d'innovació. El primer pas és esbrinar, en lloc de simplement suposar, quin és el problema

1. DEFINE

Arquitectura , disseny i prototipat de solucions tecnològiques intuïtives i usables omnicanal mitjançant serveis d'UX Design y Visual Design.

2.DEVELOP

Desenvolupem solucions al voltant dels dispositius mòbils, aplicant les tecnologies més innovadores combinant Continuous Delivery amb metodologies Agile y Lean.

3.DELIVER

Fem el manteniment de la teva app o sistema perquè sempre estigui a punt. Correctiu i preventiu, a més a més d'oferir-te la infraestructura necessària.

Fes el següent pas

Completa el formulari i GooApps® t'ajudarà a trobar la millor solució per a la teva organizatció. Contactarem amb tu ben aviat!

  CONTACTAR

   Vols treballar amb nosaltres?

   Si esteu preparats per al desafiament d'involucrar-vos en projectes de les millors empreses d'Espanya amb tecnologies mòbils us animem a que ens envieu el vostre CV.

   Actualitat

   Oncologym: L’app de fitness, nutrició i coaching per a pacients oncològics

   MÁS INFO

   Quant costa mantenir una app el 2024

   MÁS INFO

   Team Building amb Ampans: Una Jornada d’Empatia i Creativitat a GooApps

   MÁS INFO

   Presentem la nova app de Powerinstep: optimitza els teus entrenaments amb peses lleugeres

   MÁS INFO

   GooApps: Desenvolupament d’apps a mida a Barcelona

   MÁS INFO

   Tot Anirà Bé, l’app de consells psicològics

   MÁS INFO

   Coneix le nostres aplicacions mòbils

   Si tens interès en saber més de les nostres aplicacions mòbils, la nostra metodologia de treball o tens una idea i vols saber com engegar-la, contacta amb nosaltres.