Innovació

Aplicacions e-learning per al sector mèdic i sanitari

Els canvis continus en el sector mèdic exigeixen als sanitaris estar contínuament actualitzant-se, però els estrictes horaris dels metges, infermers o farmacèutics dificulta aquesta tasca. Davant d’aquest panorama, la formació online es presenta com una opció més que atractiva.

12/01/2022

La indústria sanitària no descansa mai, els continus avenços científics i tecnològics del sector exigeixen als professionals sanitaris estar actualitzats i per això estar en formació contínua constant per poder oferir la millor atenció als seus pacients.

No hi ha dubte que és un sector on mantenir-se al dia és crucial. El problema és que el ritme de vida estressant de la nostra societat, de vegades impossibilita als nostres sanitaris l’assistència a aquest tipus de cursos o formacions.

Per oferir una solució a aquest problema, neixen les plataformes e-learning, aplicacions que integren un conjunt d’eines per oferir un ensenyament a distància, una formació que permet conciliar tant la vida laboral, estudiantil com a personal.

A GooApps, com a especialistes en el desenvolupament d’apps al sector salut, oferim el servei de desenvolupament d’aplicacions e-learning enfocades i especialitzades al Sector Mèdic i Sanitari, un sector amb unes necessitats úniques.

Per què escollir una plataforma especialitzada en el sector sanitari?

Seleccionar la plataforma daprenentatge adequada és fonamental per garantir una formació de qualitat, cal que s’adapti a les necessitats del curs i la matèria. Per exemple, en cas de cursos sanitaris, que sigui segura amb les dades dels pacients, en cas de compartir casos reals, que permeti compartir casos dèxit doperacions o cirurgies.

A més, aquestes plataformes faciliten la feina dels docents, amb només uns clics podran gestionar el seu curs, crear tests d’avaluació, pujar el contingut del curs en qualsevol format o interactuar directament amb els alumnes a través de missatgeria instantània.

A GooApps ens assegurem que l’aplicació d’e-learning creada compti amb totes les necessitats que té el personal docent, creant una app a mida, intuïtiva i fàcil d’usar tant per als professors com per a l’alumnat, permetent així impartir una formació de qualitat i amb garanties.

Què poden fer els docents mitjançant una app e-learning?

 • Compartir el contingut del curs en format vídeo, pdf, imatges, presentació…
 • Avaluar els teus alumnes, crear tests, autoavaluacions i activitats.
 • Compartir una llibreria d’articles, publicacions o llibres.
 • Crear comunitats d’alumnes i fomentar la feina col·laborativa.
 • Comunicar-se directament amb els alumnes i enviar-los notificacions.
 • Crear fòrums o comunitats de debat.
 • Compartir casos reals d’operacions i cirurgies, de manera segura amb les dades.
 • Realitzar classes en directe.
 • Tenir seguiment de l’activitat dels alumnes.
 • Gestionar un calendari amb dates de test, notificacions, continguts…

Mantén-te informat de totes les nostres novetats

Galería de Imágenes

El nostre cas d'èxit: App e-learning creada per a cursos impartits pel doctor Jaume Masià

GooApps va desenvolupar l’app d’e-learning per als cursos impartits pel prestigiós especialista en Cirurgia Plàstica, Estètica i Reparadora, Jaume Masià.

Un projecte que es va dur a terme en col·laboració amb l’Hospital Sant Pau, centre hospitalari associat a la Universitat Autònoma de Barcelona, adscrit a la Reconstructive Microsurgery European School (RMES)

Pren el següent pas

Completa el formulari i GooApps® t’ajudarà a trobar la millor solució per a la teva organització. Ens posarem en contacte amb tu molt aviat!

  Contactar


   Política de Privacitat