EncuentrosGooMedical.png

#GooBeers #EncuentrosGooMedical | Tecnologia i resultats en salut

El passat 29 de Novembre va tenir lloc un interessantíssim #EncuentroGooMedical en el marc del nostre esdeveniment mensual #GooBeers. Si no vas poder assistir en directe no et preocupis,  pots veure-ho en qualsevol moment en el nostre canal de  YouTube.

Patricia Alonso, Dra. en Medicina i membre de la Junta de SEDISA, Ricardo Castrillo, Director General Ferrer España, Luis Lizán, Founder en Outcomes'10 i  Dani Royo, Servei Atenció i comunicació amb el Pacient, un panelazo de luxe conduït pel nostre col·laborador Javier García, Fundador Addinet HealthCare Partners.

Cada 35 minuts una tecnologia mèdica arriba al mercat europeu

#Events #Salut

VEURE LA TROBADA Darrera actualització 21/04/2021

Soluciones IA (2).png

Solucions GooMedical® | IA i telemedicina

Vols saber com GooMedical® aplica la Intel·ligència Artificial en el seu últim projecte de teleassistència? Dóna-li al play!

#Salut

MES INFO Darrera actualització 05/02/2021

thumb_127_web_preview.png

Top App Development Companies of 2020

Recentment hem estat valorats com una de les millors agències de desenvolupament apps per la plataforma especialitzada DesingRush

#Premis #Apps

MES INFO Darrera actualització 08/06/2021

goobeeer-abril-cuadrado.png

Apps sanitàries: Quin reglament s'aplica Europa? Google Fit & Apple Health

Ens ajudaran a respondre aquestes preguntes Eric Garcia CEO de GooApps i Júlia Bacaria CEO de Global Legal Data, advocada experta en dret de protecció de dades en l'àmbit públic i privat. 

La protecció de dades i la seva seguretat és una de les preocupacions principals a l'hora de desenvolupar una app i més si és possible quan les dades a recollir són de caràcter sensible o de salut.

En aquesta trobada parlarem de quines dades de salut i exercici es recullen de manera automàtica en els nostres dispositius mòbils per part d'Apple i Google a través de Google Fit i Apple Health alhora que resoldrem dubtes legals sobre com realitzar un correcte tractament de dades , la seva seguretat i requisits per complir el reglament general de protecció de dades (GDPR) i LSSI.

#Events #Salut #Innovació

VÍDEO Darrera actualització 08/06/2021

GooBeers-EneroCuadrado.png

De tornada a GooBeers i preparats per continuar parlant d'innovació i apps. Aquesta vegada sobre l'àmbit formatiu i professional donarem resposta a ambdues preguntes.

En aquesta ocasió vam col·laborar amb el ClusterTic d'Astúries i el programa Asturias4STEAM, l'objectiu d'aquesta xerrada és ajudar a orientar professionalment l'alumnat de FP de la família professional Informàtica i Comunicacions.

El programa Asturias4STEAM és una de les actuacions incloses en el Pla de Ciència Tecnologia i Innovació 2018-2022 de Govern de el Principat d'Astúries amb l'objectiu de millorar la capacitació dels recursos humans en matèria d'I + D + I a través de l'impuls de l'talent regional.

#Events

VEURE VÍDEO Darrera actualització 17/03/2021

GooBeers.png

GooBeers L'últim del 2020

El pròxim 29 de Desembre tindrà lloc el nostre esdeveniment mensual #GooBeers a través del nostre canal de YouTube.

En aquesta ocasió els protagonistes seran els membres de l'equip GooApps® on farem una #restrospectiva de l'activitat d'enguany, presentarem la fulla de #ruta per a l'any #2021 i analitzar alguns dels #reptes, #solucions i #tendències de #mHealth.

També volem comptar amb la vostra participació amb un #BrindisNavideño amb el qual pretenem felicitar-vos les festes i desitjar-vos el millor per a l'any 2021.

Dia: 29 de Desembre
Hora: 18:30h
Lloc del directe: GooApps® YouTube Channel

#Events #Innovació

MES INFO Darrera actualització 05/02/2021

Nuevo horario.png

Nou horari en GooApps2.1

El 2020 ha estat un any replet de #canvis en tots els àmbits de les nostres vides, i GooApps® com a equip i empresa ens hem #adaptat ràpidament a ells.
A més d'un nou horari intensiu i una flexibilitat laboral, per a conciliar treball i família, el #teletreball s'ha implantat en el 100% de la plantilla.
Resultats d'això són una porta oberta a la #creativitat que no entén d'horaris, així com incorporar #talent de qualsevol part del #món.

#Apps #Innovació

MES INFO Darrera actualització 05/02/2021

FelizNavidad GooApps®.png

Happy New Year by GooApps®

Tal com diu Woody Allen:

“M'interessa el futur perquè és el lloc on passaré la resta de la meva vida”

Construïm junts aquest futur.

L'equip de GooApps® us desitja un Feliç 2021!

#Apps #Innovació

FELICITACIÓ Darrera actualització 05/02/2021

Team GooApps® (1).png

Benvingut a l'equip GooApps®

Guillermo és un apassionat del surf, d'esperit inquiet i enamorat del #FrontEnd i#ReactNative.

Llicenciat en enginyeria multimèdia en La Salle (Universitat Ramón Llull) en 2016 va estar treballant en frontend des del tercer any dels seus estudis, però en el que realment gaudeix és construint aplicacions mòbils en React Native.

Metòdic i organitzat ja està participant en la creació de noves Apps.
Podríem resumir amb una sola expressió:
Good vibes!

#Apps #Innovació

MÁS INFO Darrera actualització fa 4 dies

Capital Radio (2).png

GooApps "en l'aire"

Dilluns passat 30 de Novembre vam estar en l'aire participant en el programa de Capital Ràdio, Capital, la Bolsa y la Vida, conduït per Julio Rodríguez, Director de Xarxa Mentoring España. El nostre CEO Eric García va compartir micròfon amb Javier Sesma, Director General de thyssenkrupp Elevator Innovation Center.

 

#Premsa #Events #Apps #Salut #Innovació

ESCOLTAR EL PODCAST Darrera actualització 22/12/2020

Prevemama_Lukas_GooApps® (1).png

Guanyadors Hackathon Salud!

PreveMama l'App que detecta el risc de patir càncer de mama, Guanyadora del Repte Novartis de Comunicació Clínica Eficaç en la modalitat growth del V Hackathon Salut Virtual.

#Premis #Premsa #Events #Apps

MES INFO Darrera actualització 21/04/2021

GooBeers.png

Apps Híbrides Vs Natives

El 29 d'octubre en #GooBeers el nostre CEO Eric García va oferir una masterclass sobre tecnologies i aplicacions mòbils. No te la perdis en el nostre canal de YouTube!

 

#Events #Apps #Innovació

VEURE EN YOUTUBE Darrera actualització 09/12/2020

 #EncuentrosGooMedical.png

mHealth i humanització de l'assistència sanitària

El passat 8 d'octubre en el nostre canal de YouTube va tenir lloc la primera Trobada GooMedical. Una taula de salut de primera en la qual es van abordar temes relacionats amb mHealth i Humanització de l'assistència sanitària en diferents àmbits de la salut.


Manuel Bayona, Gerent Area V del SESPA
Diego Velasco Escribano, Director d'Innovació de IRYCIS-Hospital Ramón y Cajal
Pilar Álvaro Ruiz, Supervisora RRMM de l'Hospital Gregorio Marañón
F. Javier Garcia Ordoñez, Fundador Addinet Healthcare Partners

Eric Garcia Ordoñez,, CEO de GooApps®
Lukas Kosnar, Health product manager en GooApps®

#Events #Apps #Salut #Innovació

VEURE EN TROBADA Darrera actualització 09/12/2020

NEWS_web_goobeers_telemedicinaysaluddigitallanuevarealidad.png

Ja disponible en el nostre canal de YouTube!

El passat 25 de Setembre vam estar en GooBeers amb el Dr. Francisco Javier Rascón Risco. Parlem dels inicis de la salut digital i de com pas a pas telemedicina i visites al metge, caminen en paral·lel per a trobar-se en un futur no gaire llunyà

#Events #Apps #Salut #Innovació

VEURE LA TROBADA Darrera actualització 09/12/2020

Elevator Pass.png

Goo Apps | Som Notícia

Elevator pass”, una app basada en la tecnologia sense contacte que la companyia ha desenvolupat com a resultat de la cooperació internacional per a donar resposta a les necessitats del mercat.


El sistema funciona mitjançant un codi QR online, offline i també per a usuaris sense telèfon mòbil. De manera similar a una targeta d'embarqui, els codis QR es poden generar en qualsevol moment a través d'una app que ha estat desenvolupada en col·laboració amb l'empresa GooApps ®, situada en l'edifici Impulsa del parc Científic Tecnològic de Gijón. Els usuaris escanegen aquests codis en un lector instal·lat al costat de l'ascensor en cada planta de l'edifici i amb això desapareix la necessitat de prémer botons, així mateix, el sistema també facilita mantenir les distàncies de seguretat. Els codis QR generats són universals i es poden enviar i rebre per missatge de text, WhatsApp o per e-mail, a més d'utilitzar amb wearables, smartwatches o robots autònoms. Per als usuaris no digitals, és possible imprimir aquests codis en paper i també vincular-los a codis Braille impresos en 3D i així facilitar l'accés universal sense contacte a qualsevol persona.

#Premsa #Apps #Salut #Innovació

VEURE LA NOTÍCIA Darrera actualització 21/04/2021

web.png

De tornada a #GooBeers i preparats per continuar parlant d'innovació en tecnologia i salut.

En aquesta trobada GooMedical tenim l'oportunitat de xerrar amb un representant de la indústria farmacèutica i posar sobre la taula reptes per part de Startups innovadores com Perdigó i GooApps®

Com es habitual, la trobada serà dinamitzat pel nostre company:

  • Javier García - Fundador de Addinet HealthCare Partners

Comptem amb la participació de:

  • Eloy Gomez - Vicepresident d'Oncologia GSK
  • Arnau Perdigó - Consultor de dispositius mèdics
  • Eric García - mHealth i CEO de GooApps

#Events #Salut #Innovació

VEURE VÍDEO Darrera actualització 21/04/2021