Equip

GooApps: Desenvolupament d’apps a mida a Barcelona

T’obrim les portes de la nostra oficina de desenvolupament d’apps a Barcelona, una oficina moderna, d’avantguarda, al cor de la ciutat. GooApps es la teva agència d’aplicacions mòbils a Barcelona, apostant sempre per solucions innovadores.

17/03/2022

Descobreix la nostra oficina de desenvolupament d'apps a Barcelona

Aunque nuestro equipo y forma de trabajar siga una metodología en remoto  contamos con varios puntos físicos en Madrid, Barcelona y Gijón en las que nos puedes encontrar y reunirte con nosotros.

En esta entrada te mostramos nuestra oficina de Barcelona, donde se sitúa la sede de GooApps, una ciudad muy especial para nosotros, donde nace nuestra empresa y dónde puedes venir a conocernos.

Abans de res… Per què triem Barcelona per establir la nostra seu física?

Barcelona, igual que GooApps es innovació.

La primera smart city d’Espanya y la quarta d’Europa. Una ciutat que aposta per la tecnologia per la transformació digital, que aposta per les tecnologies mobile, acollint així any rera any el Mobile World Congress, esdeveniment de referència a nivell internacional.

Una ciutat que any rera any compta amb múltiples iniciatives de desenvolupament d’aplicaciones mòbils destinades a facilitar l’accés de ciutadans i visitants a informació d’utilitat i fer-los-hi la vida més fàcil. Pionera en l’apertura de dades públiques (open data) a escala internacional.

Per tot això, per la seva aposta per la innovació i per la tecnologia mòbil, al 2016, neix GooApps, contagiats de l’esperit que despren la ciutat, una empresa especialitzada en el desenvolupament d’aplicaciones mòbils a mida, que també aposta per la innovació com la base per a realitzar apps exitoses. Coneix més sobre nosaltres 

Mantén-te informat de totes les nostres novetats

Galería de Imágenes

GooApps la teva agència d'aplcacions a Barcelona

On ens pots trobar?

Avinguda del Portal de l’Àngel, 36

Veure a Google Maps

Si vols contactar o agendar una videotrucada no dubtis en contactar-nos:

Pren el següent pas

Completa el formulari i GooApps® t’ajudarà a trobar la millor solució per a la teva organització. Ens posarem en contacte amb tu molt aviat!

    Contactar


      Política de Privacitat