Esdeveniments

GooApps estarà al Barcelona Health Hub Summit 2021

El 28 d’octubre estarem al Barcelona Health Hub Summit 2021, un esdeveniment organitzat per l’associació Barcelona Health Hub, que té com a missió promoure la innovació al sector de la salut i facilitar-ne la transferència al sector. La temàtica principal d’aquest #BHHSummit 2021 serà: el viatge del pacient.

Com a especialistes en innovació al sector médico, no ens podíem perdre aquesta cimera.

05/10/2021

Barcelona Health Hub Submit, referent al sector salut i innovació

El 28 d’octubre l’equip de GooApps serà al Barcelona Health Hub Submit. El #BHHSummit, un esdeveniment anual organitzat per l’associació Barcelona Health Hub, que té com a missió promoure la innovació al sector de la salut i facilitar-ne la transferència al sector.

Aquest esdeveniment, de referència a nivell internacional, és una oportunitat d’or perquè els actors principals del sector (startups, corporacions, organitzacions de salut, inversors…) i els professionals sanitaris puguin presentar solucions i fer networking.

El que ens fa unir-nos a aquest esdeveniment és la innovació al sector salut. Des de GooApps estem contínuament apostant per la innovació en aquest sector, materialitzant-lo a la nostra línia de negoci GooMedical, que aporta solucions digitals específiques per al sector mèdic.

Aquest any, la conferència serà híbrida: tindrà lloc al Recinte Art Nouveau de Sant Pau, el centre modernista més gran d’Europa, on es troba BHH i també serà accessible en línia.

Mantén-te informat de totes les nostres novetats

Galería de Imágenes

Quina serà la temàtica principal d'aquesta cimera?

El tema principal serà: El viatge del pacient del futur.

El paper dels pacients ha anat evolucionant dia a dia. Cada dia més empoderats, tenen un paper més central en la seva pròpia salut i sobretot en el procés de presa de decisions, i per això la tecnologia és un gran aliat.

Durant la cimera s’examinarà tot pel que fa al viatge del pacient, des de la prevenció fins al maneig de símptomes i malalties, així com les interaccions amb els diferents actors dels sistemes: família, equip d’atenció, etc.

Altres temes que s’abordaran durant l’esdeveniment són:

– Liquid Hospital: com està canviant latenció dins de lentorn hospitalari.
– Data Economy: recopilar dades de qualitat i donar-los sentit.

Aquí et deixem el nostre pitch per a l’esdeveniment:

Pren el següent pas

Completa el formulari i GooApps® t’ajudarà a trobar la millor solució per a la teva organització. Ens posarem en contacte amb tu molt aviat!

    Contactar


      Política de Privacitat