Esdeveniments

GooApps serà al BHHSummit Iberoamérica 2022

GooApps participarà com a patrocinador a la segona edició del BHHSummit Iberoamérica.

07/03/2022

L’equip de GooApps estarà com a patrocinador al #BHHSummit Iberoamèrica 2022 que tindrà lloc l’11 de maig en formt online de 3pm a 8pm (CET) / o d’11 am a 4 pm (GMT-3).

Aquest esdeveniment està organitzat pel Barcelona Health Hub, una organització que té com a objectiu promoure la innovació en la salut digital i facilitar-ne la transferència al sector, connectant a startups, corporacions, inversors i organitzacions sanitàries.

La nostra especialització al sector de la salut digital ens fa unir-nos a aquest esdeveniment. A GooApps tenim una continua preocupació per aquest sector, que materialitzem amb la nostra línia de negoci GooMedical, on aportem solucions en forma d’aplicacions innovadores per al sector sanitari.

La temàtica principal d´aquest esdeveniment serà: La revolució digital de la Farma. A l’acte, s’exploraran les tendències i casos d’èxit que estan modelant la indústria del futur.

Sens dubte, aquest esdeveniment es presenta com una oportunitat única per enfortir els llaços i les connexions entre els agents hispanoparlants d’aquest ecosistema, que podran promocionar i donar visibilitat a solucions, a més a més de fer networking entre potencials partners.

Pren el següent pas

Completa el formulari i GooApps® t’ajudarà a trobar la millor solució per a la teva organització. Ens posarem en contacte amb tu molt aviat!

    Contactar

    Al fer clic a OK accepteu la nostra política de privadesa.