Esdeveniments

Resum BHH Summit 2021

El 28 d’octubre passat el nostre CEO Eric García va assistir al Barcelona Health Hub Submit. Un esdeveniment anual en què hem participat com a partners i que té com a missió promoure la innovació en el sector de la salut i facilitar-ne la transferència al sector.

07/11/2021

Barcelona Health Hub Summit 2021

El passat 28 d’octubre el nostre CEO Eric García va assistir al Barcelona Health Hub Summit al Recinte Modernista de Sant Pau. Un esdeveniment anual organitzat per l’associació Barcelona Health Hub, que té com a missió promoure la innovació al sector de la salut i facilitar-ne la transferència al sector.

Aquest any ens hem unit a aquest esdeveniment com a partners. Per què? Des de GooApps també estem contínuament apostant per la innovació al sector salut materialitzant-lo a la nostra línia de negoci GooMedical, que aporta solucions digitals específiques per al sector mèdic.

Durant l’esdeveniment també es van lliurar els #BHHAwards, uns premis que reconeixen els actors del sector de la salut que treballen per accelerar l’adopció de la innovació a la indústria de la salut.

Li preguntem a l’Eric per l’experiència:

Primer Eric, Què t’ha semblat l’esdeveniment? Hi havia ganes d’esdeveniments presencials?

E: D’una banda, ha estat genial poder reprendre la presencialitat en els esdeveniments, i de l’altra, ha estat molt interessant escoltar les darreres novetats de la digitalització del sistema nacional de salut i els seus reptes.

Sobre quin tema s’ha posat més èmfasi durant l’esdeveniment?

E: Durant l’esdeveniment s’ha posat molt èmfasi en la importància de posar el pacient davant de la digitalització del món de la salut, millorant la seva experiència: “Putting the Person in the Driver’s Seat”

Si alguna cosa està va quedar clara en aquesta edició #BHHSummit és que s’està construint una medicina personalitzada, amb i per al pacient. Per altra banda, la medicina digital ens permet accelerar exponencialment la medicina preventiva. Si coneixem el “per què” dels aspectes relacionats amb la nostra salut, som millors per cuidar-nos i prevenir malalties. La informació i el coneixement realment empoderen el pacient.

Cap on apunta el futur de l’e-health?

E: En practicitat i experiència d’usuari, dividint aquesta transformació digital en dos fronts:
Eines/apps que ajuden a la gestió, processos i presa de decisions
Eines/apps que ajuden a la comunicació mèdica/pacient i seguiment

Com definiries l’experiència a l’esdeveniment en 3 paraules?

E: Repte, oportunitat, experiència del pacient.

Mantén-te informat de totes les nostres novetats

Galería de Imágenes

#BHHAwards

Finalment, volem felicitar els guanyadors dels #BHHAwards

Des de GooApps volem donar l’enhorabona als guanyadors del BHH Awards.

Volem donar l’enhorabona a Lactapp, que va guanyar el premi a la categoria de Millor Startup Innovadora, una app que brinda consells sobre lactància materna a través de la seva aplicació mòbil basada en intel·ligència artificial.

Pren el següent pas

Completa el formulari i GooApps® t’ajudarà a trobar la millor solució per a la teva organització. Ens posarem en contacte amb tu molt aviat!

    Contactar


      Política de Privacitat