Apps

Una App a mida per al teu congrés o esdeveniment

Crea una app a mida per al teu esdeveniment, acte o congrés per tal d’oferir als participants la millor experiència possible. Descobreix en aquest post les possibilitats i els beneficis de comptar amb aquesta eina.

06/12/2021

Ofereix la millor experiència als assistents al teu esdeveniment o acte mitjançant una app mòbil. Crea una app a mida i ofereix als participants una eina única per treure’n el millor profit al teu esdeveniment.

A més a més, ofereix als teus patrocinadors un argument de venda únic.

Quines funcionalitats pots incloure a l’app del teu esdeveniment?

 • Programa l’agenda de l’acte de manera que els assistents puguin accedir a la programació, al llistat de speakers o assistents d’una manera ràpida i senzilla.
 • Inclou anuncis dels teus patrocinadors, aquest és un dels punts més interessants, un argument de venda més per aconseguir nous patrocinadors, d’aquesta manera garanteixes que els usuaris els coneguin a través de comunicacions directes no gaire intrusives a través de l’App. Fins i tot pots realitzar notificacions push als assistents amb informació dels teus patrocinadors.
 • Estableix missatgeria instantània entre els participants, et permetrà tenir comunicacions directes amb els teus participants o speakers i fer les rondes de preguntes de les ponències d’una manera innovadora.
 • Ofereix informació extra, com ara mapes del congrés o contingut extra, com ara vídeos o les presentacions realitzades pels speakers.
 • Gestiona les acreditacions dels assistents a través de l’aplicació: pots gestionar mitjançant tecnologia QR o enviar a l’usuari la seva entrada a través de l’aplicació.
 • Ofereix una àrea premium: per als usuaris més exclusius o que paguin un accés més gran, on puguin accedir a contingut més exclusiu o fins i tot xatejar directament amb els ponents de l’esdeveniment.
 • Crea un fòrum molt especialitzat: ofereix als usuaris un fòrum especialitzat a la temàtica de l’esdeveniment.
 • Recull feedback: sobre les ponències o l’esdeveniment en general, amb aquesta informació podràs millorar.

Mantén-te informat de totes les nostres novetats

Galería de Imágenes

Uno de nuestros casos de éxito

A GooApps som especialistes en el disseny d’apps a mida i comptem amb experiència en el disseny d’apps per a esdeveniments/congressos, per això et portem un dels nostres casos d’èxit d’aplicacions a mida desenvolupades per a aquest tipus d’actes:

 • RVATECH /WOMEN: Una aplicació creada per l’equip de GooApps per a la gestió i l’organització dels esdeveniments rvatech/Women. Un esdeveniment internacional, que aplega dones expertes en una àmplia gamma de temes de tecnologia, amb objectiu formatiu, de col·laboració i de connexió entre agents del mercat.

A través d’aquesta app a mida per a rva Tech Women els usuaris podien: Veure el programa i els ponents, accedir a un fòrum sobre els temes tractats a l’esdeveniment, rebre notificacions de l’organització, interactuar directament amb els ponents, veure un mapa de les zones de l’esdeveniment i valorar el que més els va agradar i menys.

Pren el següent pas

Completa el formulari i GooApps® t’ajudarà a trobar la millor solució per a la teva organització. Ens posarem en contacte amb tu molt aviat!

  Contactar


   Política de Privacitat