Apps

Guía FAN, l’app en format guia dissenyada per ajudar als pacients oncològics

Guia FAN és un dels nostres casos d’èxit més especials, una aplicació a mida desenvolupada per la Fundació Ángela Navarro dirigida a ajudar a pacients oncològics a través de consells estèticos i de mindfulness.

04/03/2022

L'aplicació a mida en format Guia desenvolupada per a la fundació Ángela Navarro

En aquest post us presentem un cas d’èxit molt especial, l’app Guia Fan, una aplicació desenvolupada a mida per a la Fundación Angela Navarro.

La gran Ángela Navarro, especialista en bellesa oncològica i avalada per més de 20 anys d’experiència en el sector, crea la Fundació Angela Navarro amb l’afany de compartir tot allò que ha après al costat de clients i metges especialistes, com ara oncòlegs i dermatòlegs, amb els pacients i ajudar-los a sentir-se millor. La Fundació Ángela Navarro ajuda a que dones sense recursos i amb seqüeles greus per tractaments oncològics que afecten la seva imatge, recuperin part de la normalitat a la seva vida i amb això l’autoestima, centrant-nos en les seves cures estètiques, fet que s’ha comprovat que afavoreix enormement a la lluita contra la malaltia.

En aquesta línia sorgeix l’aplicació Guia FAN, que neix amb l’objectiu de ser una eina per ajudar el pacient a millorar la seva autoestima gràcies als consells de professionals, validats per especialistes i professionals mèdics, que trobareu a l’app.

Una altra funcionalitat que incorpora és que aquests compten amb una àrea personal, on poden guardar com a favorits i compartir els consells que els hagin resultat més útils

A més a més de consells, els usuaris també poden col·laborar amb la comunitat, ja que a través de l’aplicació es llancen enquestes les dades de les quals es fan servir per col·laborar amb estudis sobre els símptomes de tractaments oncològics.

Per al desenvolupament i la creació d’aquesta app no hem estat sols, hem comptat amb la col·laboració de dissenyadors, artistes i il·lustradors de reconeixement internacional com Arturo Elena, Fernando Vicente i Daniel Sánchez Arranz, que han aportat obres originals amb les que han representat els objectius principals daquesta guia: la millora de lautoestima i la recuperació de la normalitat durant la lluita contra la malaltia.

Galeria d'imatges

Una app intuïtiva i fàcil d'utilitzar

El disseny de l’app és molt intuïtiu i clar, amb una navegació molt senzilla on en pocs clics el pacient pot trobar els consells sobre l’àmbit estètic que més els preocupi.

Pots descarregar-te l’aplicació de forma gratuïta:

 

Pren el següent pas

Completa el formulari i GooApps® t’ajudarà a trobar la millor solució per a la teva organització. Ens posarem en contacte amb tu molt aviat!

    Contactar

    Al fer clic a OK accepteu la nostra política de privadesa.