Apps

Presentem la nova app de Powerinstep: optimitza els teus entrenaments amb peses lleugeres

Descobreix l’app que hem dissenyat a mida per a Powerinstep, una app amb la que podràs tenir el control dels teus entrenaments de running amb peses lleugeres d’empenya i veure la millora de la teva tècnica, potència, velocitat i resistència. Una app d’esport que utilitza Inteligencia Artificial.

21/03/2022

En aquest et presentem en què consisteix l’innovador sistema d’entrenament Powerinstep, els seus beneficis i l’aplicació que hem dissenyat per tal de treure-li més partit als entrenaments de running. 

Tot comença quan Vicente Borés, fundador de Powerinstep, es posa en contacte amb l’equip de GooApps® amb l’objectiu de desenvolupar per als seus usuaris una eina digital amb la que planificar els seus entrenaments amb peses lleugeres d’empenya de manera fàcil i poder visualitzar les millores que es van assolint gràcies a l’ús d’aquesta nova eina.

El repte plantejat per Vicente passava per dissenyar una aplicació atractiva y de fàcil navegació, que a través d’inteligencia artificial oferís als usuarios un pla d’entrenament amb peses d’empeny personalitzades adaptades al seu nivell, a la seva fisiologia i als seus objectius.

Powerinstep, innovació a l’entrenament en forma de peses lleugeres que s’instal·len i desinstal·len a les empenyes amb un ‘clic’

Powerinstep és un nou sistema d’entrenamento basat en l’ús de peses lleugeres – d’entre només 50 g i 200 g – que s’instal·len i desinstal·len a les empenyes d’una forma molt sencilla, El seu ús ajuda a millorar d’una forma natural i progressiva la tècnica i la potència del corredor, aportant un millor rendiment i reduïnt el risc de lesió. 

Les peses d’empenya combinades amb un pla d’entrenament adient i personalitzat, aporten grans beneficis probats científicament sobre l’esportista, com són:

  • Millora de “l’armat” del peu.
  • Increment de la reactivitat dels peus a la carrera
  • Millora de l’impuls
  • Augment de l’eficiència a la gambada

Galeria d'imatges

L'aplicació: Plans d'entrenament basats en l'inteligència artificial

Com hem vist a l’apartat anterior, un pla d’entrenament adient és vital per a treureel màxim profit i obtenir majors beneficis de l’ús de les peses. A l’aplicació que hem dissenyat, els usuaris podran obtenir el seu pla d’entrenament personalitzat segons el seu nivell i característiques fisiològiques. 

Per tal d’oferir a l’usuari el seu pla d’entrenament personalitzat, només obrir l’aplicació, l’usuari ha de respondre una sèrie de preguntes com són: Quina disciplina de runnig vol entrenar? Quin és el seu nivell de forma física actual? Quina edat té? Quin és el seu sexe? Quant medeix? Quant pesa? El seu objectiu és… 

 

Aplicación powerinstep: App para mejorar tus entrenamientos de runing

En base a les respostes introduïdes per l’usuari, l’aplicació utilitza un algoritme basat en inteligencia artificial que retorna a l’usuari el pla d’entrenament amb peses lleugeres d’empenya ideal i recomenat per obtenir els millors resultats possibles i aconseguir el seu objectiu d’una forma natural i progressiva, sense cap tipus de risc de lesió.  

Els usuaris podran marcar els seus entrenaments i veure la seva evolució d’una forma molt sencilla, i a més a més tindran sempre siponible un calendari amb la planificació del seu entrenament, permetent-los així tenir un control absolut del mateix.

App para mejorar tus entrenamientos con pesas ligeras de empeine

 

També compta amb una área personal, on poden modificar les seves dades, habilitar o deshabilitar les notificacions o canviar els seus objectius.

En aquesta primera fase de conceptualizació, arquitectura y disseny d’app UX/IU  hem cercat crear una aplicació molt intuïtiva, amb un disseny molt cuidat per oferir als clients una eina innovadora, fàcil d’utilitzar i atractiva. Aquesta fase del projecte és vital i super important per poder crear un producte viable i exitós.  

Futures implementacions 

En futures implementacions es poden afegir funcionalitats que permetin als usuaris ser avisats pel mòbil quan han d’instal·lar i desinstal·lar les peses de les empenyes i mesurar, recopilar i enmagatzemar dades i informació envers les millores quevagin experimentant durant els seus entrenaments amb peses d’empenya:

A) Conexió de l’app amb els programes de medició que incorporen els Smartphones.

B) Avís mitjançant vibració quan sigui el moment de posar-se i treure’s les peses de les empenyes, gràcies a la captació d’aquests dispositous dels temps i/o distàncies recorregudes amb i sense peses a les empenyes.

C) Medició i enmagatzamatge de les dades recopilades diferenciant els entrenaments amb i sense peses d’empenya durant les setmanes sobre cadascún dels paràmetres que detecta el mòbil. 

D)   Generació y emisió d’informes sobre evolució dels paràmetres detectats i estimació mitjançant algoritmes de l’evolució en ràtios correlacionades amb la tècnica, la potència, el rendiment i inclús el consum de calories i la densitat òsea gràcies a l’ús de Powerinstep.

Pren el següent pas

Completa el formulari i GooApps® t’ajudarà a trobar la millor solució per a la teva organització. Ens posarem en contacte amb tu molt aviat!

    Contactar

    Al fer clic a OK accepteu la nostra política de privadesa.