Apps

Tot Anirà Bé, l’app de consells psicològics

Una app en format guia on els usuaris poden trobar consells psicològics i pautes per adaptar-se i sentir-se millor. Una aplicació de salut creada per ajudar les persones.

14/03/2022

L’aplicació que neix amb l’objectiu d’ajudar les persones a fer front a situacions difícils a través de consells avalats per professionals. Una app en format guia on els usuaris podran trobar consells i pautes per adaptar-se i sentir-se millor.

Una aplicació que sorgeix d’una situació extraordinària

La idea de desenvolupar aquesta aplicació sorgeix en plena pandèmia, una iniciativa de GooApps, totalment altruista i sense ànim de lucre, per dotar els usuaris d’una eina per ajudar-los a suportar la situació del moment de la millor manera possible.

Tot i que es tracta d’una app dissenyada per afrontar la situació de confinament i quarantena en conseqüència del COVID-19, avui en dia l’aplicació encara té molt d’ús i les descàrregues segueixen augmentant. A més a més, també ens segueixen arribant moltes consultes a través de l’aplicació d’usuaris sol·licitant ajuda, així que si ets un professional sanitari especialitzat en aquest camp i t’interessa ajudar la comunitat, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres

Mantén-te informat de totes les nostres novetats

Galería de Imágenes

Què poden fer els usuaris des de l'app?

Des del mòbil, els usuaris podran accedir de manera senzilla, fàcil i intuïtiva als consells i pautes que més s’adapten a les seves necessitats, guardar els consells com a favorits o compartir-los amb altres usuaris. A més a més, els usuaris poden contactar a través de l’app.

En obrir l’aplicació, els usuaris troben una pantalla on es mostren quatre categories: Adults, Nens, Gent Gran i Activitats

– A la categoria d’Adults, es mostren pautes per reconèixer l’ansietat, així com consells per a la convivència en família.

– A la categoria de Nens, per la seva banda, s’ofereixen consells diferents enfocats a les rutines dels nens i nenes, tant escolars com en família i els principals problemes i solucions als mateixos.

– A la categoria de Gent Gran, consells sobre com afrontar els canvis de rutina i la situació amb seguretat.

– A la categoria d’Activitats podrem trobar diferents activitats que podem realitzar en família enfocades sobretot a l’oci, que poden ser perfectes tant per a adults com per a gent gran i que ens permetran entretenir-nos i suportar millor la situació.

Pots descarregar-te l’app a la Google Play Store i i a l’ App store de apple

Pren el següent pas

Completa el formulari i GooApps® t’ajudarà a trobar la millor solució per a la teva organització. Ens posarem en contacte amb tu molt aviat!

    Contactar


      Política de Privacitat