Apps

App per tal de fomentar la comunicació interna entre empresa i empleats

A GooApps hem desenvolupat una app per afavorir la comunicació interna del Grupo Alimentario Copese, preocupat per la pèrdua de comunicació causada per la nova realitat. Una app que, sens dubte, encaixa dins de la missió, visió i valors del grup.

11/10/2021

Una app per fomentar la comunicació interna

El nou panorama laboral, derivat de la crisi sanitària, ha suposat una acceleració a la digitalització de les empreses i del perfil dels seus treballadors. Cada cop són més empreses les que aposten pel teletreball o per modalitats mixtes però, encara que aquestes modalitats tenen els seus avantatges també tenen grans desavantatges, com la pèrdua de comunicació constant entre els diferents elements de l’empresa.

L’empresa Grupo Alimentario Copese, conscients de la importància d’una bona comunicació va acudir a nosaltres amb la necessitat de crear una eina que permetés integrar encara més empresa i treballadors ideant una app per fomentar la comunicació interna, amb l’objectiu d’involucrar més els empleats i augmentar la productivitat.

Des d’un inici, el nostre equip va treballar conjuntament amb el client, per ajustar-nos a les seves necessitats i desenvolupar una app que permetés solucionar aquest problema derivat de la nova realitat.

Mantén-te informat de totes les nostres novetats

Galería de Imágenes

App dissenyada per a Copese

Finalment, l’app que hem desenvolupat per al Grup Alimentari Copese conté:

-Apartat de Notícies:
Amb què els treballadors podran estar sempre informats del que succeeix dins del grup, conèixer els esdeveniments en què s’involucra l’empresa i conèixer millor els membres de l’equip

-Apartat d’avisos
D’altra banda, l’app també disposa d’avisos, un apartat des d’on RRHH farà arribar novetats, notificacions sobre les jornades d’equip o reconeixements mèdics.

– Secció d’exercicis:
La qual ofereix als treballadors contingut multimèdia sobre com afrontar circumstàncies quotidianes a la feina.

-Secció de “suggeriments”.
Els empleats podran fer suggeriments i proporcionar el feedback necessari perquè Copesi segueixi fent-ho tan bé com fins ara.

Sens dubte, aquesta eina ha facilitat la unió d’empresa i treballadors. Perquè invertir en transformació digital no només ajuda a gestionar millor els processos interns de l’empresa, sinó que fomenta la unió, la motivació i el treball de totes les persones que la integren.

Actualment, més de 200 integrants del grup gaudeixen de l’app als dispositius iOS i Android

Pren el següent pas

Completa el formulari i GooApps® t’ajudarà a trobar la millor solució per a la teva organització. Ens posarem en contacte amb tu molt aviat!

    Contactar


      Política de Privacitat