Apps

Trezam, l’App que aproxima el comerç local a les persones.

L’App Trezam va néixer amb el propòsit de fer servir la tecnologia digital per connectar al petit comerç local amb una població molt digitalitzada.

29/09/2021

El repte d'aproximar les persones al comerç local.

La transformació digital al món actual és innegable. La nostra manera de consumir ha canviat radicalment, davant la comoditat de tenir les nostres compres a casa nostra només amb uns clics fa que cada vegada més el comerç en línia tingui més importància.

Aquesta situació fa que la digitalització es torni necessària per a qualsevol negoci que vulgui sobreviure econòmicament. Encara que la realitat és que no tots els negocis tenen ni els recursos, ni els coneixements necessaris per poder fer aquesta transformació tecnològica, en aquest punt no hi ha dubte que les grans empreses tenen avantatge sobre el petit comerç.

Conscient d’aquesta realitat, Bruno Rodríguez, al capdavant de l’agència francesa Tacteo, especialitzada en solucions de pagament per a empreses, ens va plantejar el repte de crear una solució mòbil per oferir un nou canal de venda per al petit comerç.

Els requisits que ens van plantejar des d’un primer moment van ser: que l’app fos molt fàcil d’utilitzar tant per l’usuari final com pels comerciants i que estigués adaptada a les necessitats i el funcionament del petit comerç.

Un altre factor important era la geolocalització, havia de permetre a l’usuari localitzar negocis i productes a prop seu, amb l’objectiu de promoure el comerç de proximitat, l’encarregat de donar vida als nostres barris. La idea era que l’usuari en cercar un producte, pugui conèixer si alguna botiga propera ho ofereix.

Mantén-te informat de totes les nostres novetats

Galería de Imágenes

¿Cómo afrontamos el reto desde GooApps?

Per afrontar aquest repte, des de GooApps, prenent com a inspiració models de negoci d’altres sectors com el de Booking i Globo, intentàrem buscar una solució que permetés als comerciants digitalitzar la seva botiga en molt pocs passos i oferir els seus productes virtualment els 7 dies de la setmana les 24 hores.

Quines funcionalitats hem desenvolupat a l’app?

– Hem habilitat una interfície fàcil de fer servir però amb un disseny bonic, perquè els comerciants puguin gestionar els seus productes i comandes.
– S’ha integrat la plataforma de pagament Stripe, cercant incloure una forma de pagament fàcil per als usuaris i els comerciants.
– Hem creat un cercador intel·ligent per als clients: amb l’objectiu que puguin buscar per producte, marca o proximitat i fer comandes de recollida a botiga o enviament a domicili.

Timing i procés

Després d’una primera consultoria i assessoria, des de GooApps treballem amb el client i creem un prototip no funcional de l’App. Després de la seva validació vam començar a treballar a la primera versió.

En només 3 mesos aconseguim convertir aquesta idea en una solució i aconseguim treure-la primera versió al mercat.

Resultats:

Llançada el 15 de setembre de 2020 al mercat francès, ha tingut un èxit espectacular. En poc més de dos mesos, més de 300 comerciants ja estan vinculats a la plataforma, que ha registrat un augment diari de baixades de gairebé el 2.000 % i més de 15.000 productes.

Pots descarregar-te aquesta app de forma totalment gratuïta a IOSAndroid.

Pren el següent pas

Completa el formulari i GooApps® t’ajudarà a trobar la millor solució per a la teva organització. Ens posarem en contacte amb tu molt aviat!

    Contactar


      Política de Privacitat