Salut

Disseny d’Apps sanitàries a mida per a la investigació mèdica

Goo Medical, la nostra línia de negoci especialitzada en apps de salut permet als investigadors mèdics el desenvolupament d’apps a mida per portar els seus estudis al món real. L’ús d’apps permet fer a l’equip mèdic les investigacions d’una manera senzilla, remota, ràpida i eficaç.

19/10/2021

mHealth i la tecnologia a l'àmbit sanitari

Cada cop és més freqüent escoltar parlar del terme mHealth. Però què és realment?

La mHealth és la pràctica dactivitats sanitàries i de benestar social centrades en la persona i suportada per dispositius mòbils. Aquest concepte inclou la incorporació de sensors i solucions sense fil així com de tecnologia de realitat virtual o intel·ligència artificial.

Aquest terme cada cop té més importància dins l’àmbit de la investigació mèdica. Aquests avenços tecnològics dins del sector salut, brinden als equips mèdics i instituts de recerca sanitària, d’eines per dur a terme les seves investigacions de manera senzilla, remota, ràpida i eficaç.

Quins beneficis té la mhealth per a les investigacions mèdiques?

Gràcies a les aplicacions i a aquesta tecnologia, els equips mèdics podran monitoritzar a distància diferents constants dels usuaris, així com tenir dades de l’evolució de cada pacient. Això és de gran utilitat per als metges, ja que representa l’oportunitat de tenir més control i coneixement dels seus pacients de forma ràpida i personalitzada.

Un altre dels grans beneficis dutilitzar una aplicació mòbil per dur a terme investigacions és la capacitat de recollida i emmagatzematge de dades. Amb una app es poden recollir dades amb més freqüència, ja sigui diàriament o fins i tot cada hora.

Galeria d'imatges

A GooApps Dissenyem apps a mida per a la investigació mèdica.

Goo Medical, la nostra línia de negoci especialitzada en apps de salut, permet als investigadors mèdics el desenvolupament d’apps a mida per portar els estudis al món real.

Si tens un projecte al cap, no dubtis a escriure’ns

Sempre amb un treball de co-creació amb l’equip mèdic, els nostres desenvolupadors tenen un feedback àgil per crear una app a mida, segura i adaptada a les necessitats del pacient i de l’equip mèdic. Les probabilitats d’èxit augmenten quan les aplicacions són desenvolupades de manera conjunta amb l’equip mèdic.

Innovem en Salut Digital i impulsem la transformació digital al sector mèdic.

La importància de la protecció de dades a les apps mèdiques

La seguretat informàtica i la protecció de dades a l’àmbit sanitari són conceptes prioritaris. Des de GooApps, entenem la confidencialitat que requereix l’eHealth.

Per això, oferim un servei segur garantint que es compleixin tots els aspectes legals. Comptem amb partners especialistes que s’asseguren de la privadesa de les dades i del compliment de totes les ISOS de seguretat de les dades.

Certificació Medical Device

Treballem rigorosament en el desenvolupament de les nostres Apps per assegurar-ne el compliment amb la regulació, certificació i acreditació d’aplicacions mòbils sanitàries o marcatge CE segons la Comissió Europea.

Organitzacions mèdiques amb què hem treballat en el desenvolupament i disseny d’apps mèdiques:

– Hospital Gregorio Marañón
– Hospital Sant Pau Barcelona
– Servei de Salut del Principat d’Astúries
– Consorci sanitari de Terrassa
– Institut fundació Jiménez Díaz

Pren el següent pas

Completa el formulari i GooApps® t’ajudarà a trobar la millor solució per a la teva organització. Ens posarem en contacte amb tu molt aviat!

    Contactar

    Al fer clic a OK accepteu la nostra política de privadesa.