Apps

Walkway, l’app mèdica pel seguiment quirúrgic dels pacients

En aquest post descobreix WalkWay una app mèdica dissenyada per a que el pacient participi activament en la preparació de la seva intervenció quirúrgica i en la rehabilitació. Els metges poden conèixer l’evolució en tot moment dels seus pacients, recomanar-los exercicis, enviar-los notificacions i molt més.

31/01/2022

El repte original: digitalitzar el procés de rehabilitació.

Tot sorgeix quan l’empresa MBA SURGICAL EMPOWEREMENT, empresa asturiana líder a Europa, especialitzada en tecnologia per al sector medicoquirúrgic amb aplicacions sanitàries en productes i serveis altament innovadors, va acudir a nosaltres amb el repte de digitalització o implementació de tecnologies en un programa de rehabilitació de pacients que han estat intervinguts d’una operació de maluc o genoll.

A MBA són conscients del gran creixement i augment de competitivitat del mercat de productes sanitaris, per això ens van llançar aquest repte amb l’objectiu de diferenciar-se de la seva competència i apostar per eines úniques i innovadores al sector.

La nostra solució pel repte va ser construir una aplicació mòbil que permetrà al pacient i al professional sanitari obtenir informació fiable, precisa i entenedora sobre totes les qüestions que envolten el tractament dels pacients que es sotmeten a una cirurgia ortopèdica o traumatològica.

Però, a més a més, i aprofitant les noves possibilitats tecnològiques que ofereixen els telèfons intel·ligents, també busquem implementar funcionalitats que permetin fer un seguiment de l’evolució clínica del pacient, ja sigui mitjançant qüestionaris autoadministrats, com pel seguiment del nivell d’activitat dels individus.

Després d’un treball de co-creació amb l’equip de MBA i detectar junts les necessitats i funcionalitats que l’app hauria de tenir per ser útil, a Gooapps vam posar fil a l’agulla, creant una app intuïtiva i molt fàcil d’usar tant pels pacients com pels metges.

A més a més, conscients de la importància de la confidencialitat de les dades tractades a l’app, dades personals i mèdiques dels pacients, ens assegurem que l’aplicació sigui segura envers aquestes, i verifiquem la seva seguretat amb els nostres partners de privacitat i protecció de les dades.

Mantén-te informat de totes les nostres novetats

Galería de Imágenes

 

Pren el següent pas

Completa el formulari i GooApps® t’ajudarà a trobar la millor solució per a la teva organització. Ens posarem en contacte amb tu molt aviat!

    Contactar


      Política de Privacitat