Premis

L’equip de GooApps estarà per partida doble al hackathon salut 2021

El proper 20 de novembre, l’equip de GooApps participarà a la VI edició del hackathon de salut amb dos nous projectes. Participant en el repte GSK Cartilla vacunal i Telefónica Videojocs de salut.

15/11/2021

Què és el Hackathon de Salut i edicions anteriors

El hackathon de salut, organitzat per l’agència COM SALUT, l’Associació d’Innovadors a eSalud (AIES) i la Universitat CEU San Pablo, té com a objectiu potenciar el desenvolupament de noves propostes al sector de la salut i les tecnologies, així com dinamitzar la participació de talent innovador.

L’equip de Gooapps ja té experiència en aquest esdeveniment:

El 2018, ens presentem al III Hackathon Nacional de Salut amb l’app Timecare, una eina enfocada al sector mèdic que permet gestionar equips de treball de forma en línia, millorant la coordinació i productivitat entre els membres d’un grup de manera eficient i personalitzada.

Al 2020, vam participar i vam guanyar el Repte Novartis de Comunicació Clínica Eficaç amb l’app Prevemama, una app mèdica basada en machine learning i IA que detecta el risc de patir càncer de mama a les dones. Per crear Prevemama, treballem mà a mà amb l’equip mèdic del metge del Ramon i Cajal, liderat per la Dra. Teresa Presa Abós, el Dr. Miguel Chiva d’Agustín i la Dra. Irene Vicente Zapata.

Mantén-te informat de totes les nostres novetats

Galería de Imágenes

I per al Hackathon 2021.

Aquest any repetim experiència amb l’Hospital Ramon i Cajal i ens presentem a dos reptes en comptes d’un:

D’una banda, participarem al Repte GSK Cartilla Vacunal, un repte dirigit a trobar solucions digitals que ajudin a innovar al registre de la vacunació. En aquest repte participem amb un projecte d’app que hem creat amb l’equip mèdic de l’Hospital Ramon i Cajal.

Un projecte on hem treballat colze a colze amb l’equip mèdic de l’hospital doctor Abelardo Fernández, especialista en Medicina Preventiva i Salut Pública, i que creiem que serà molt útil per millorar l’assistència sanitària.

D’altra banda, participem al Repte Telefònica Videojocs de salut, un repte que té com a objectiu impulsar la recerca i el desenvolupament de prototips i aplicacions de les tecnologies de la informació i de les comunicacions en l’àmbit de l’educació digital.

Pren el següent pas

Completa el formulari i GooApps® t’ajudarà a trobar la millor solució per a la teva organització. Ens posarem en contacte amb tu molt aviat!

    Contactar


      Política de Privacitat