Premis

Oberta la convocatòria dels premis Comprenedor, on vam ser finalistes el 2020 amb l’Elevador Pass

Els premis Comprenedor premien i reconeixen els millors casos de col·laboració entre grans companyies i startups. A l’edició 2020, ens presentem de la mà de la Thyssenkrupp amb el projecte Elevator pass, una solució per trucar a l’ascensor sense contacte, amb el que quedem finalistes.

13/10/2021

Premis Comprendedor

S’obre una nova convocatòria dels premis Comprendedor, organitzats per la Fundació Empresa i Societat i amb Ibercaja com a Soci Estratègic. Aquests guardons premien i reconeixen els millors casos de col·laboració entre grans companyies i startups.

Uns premis en que vam participar l’any passat de la mà de la Thyssenkrupp i vam ser finalistes. A l’edició 2020, ens presentem amb el projecte Elevator pass, una solució que permet trucar a un ascensor sense contacte i que aconseguim desenvolupar en un temps rècord.

La necessitat de l’Elevador Pass sorgeix en plena crisi sanitària, buscant solucions per reduir el risc de contagi en espais transcorreguts. La idea era crear un sistema de trucada i interacció amb ascensors basat en tecnologia sense contacte, buscant acabar amb la necessitat de prémer botons i així evitar fonts contagi.

Mantén-te informat de totes les nostres novetats

Galería de Imágenes

¿Cómo funciona Elevador Pass desarrollado por GooApps para la Thyssenkrupp?

Es tracta d´una app basada en la tecnologia sense contacte, que mitjançant codis QR permet als usuaris trucar i interactuar amb l´ascensor sense necessitat de prémer cap el botó.

Per això, s’instal·la un lector de codis QR al costat de l’ascensor a cada planta de l’edifici. D’aquesta manera, l’usuari només ha de sostenir el codi QR perquè el lector pugui escanejar-lo, i l’ascensor reconeix automàticament on ha de recollir el passatger, així com el pis de destinació.
Desapareixent la necessitat d’usar els botons, així mateix, el sistema també facilita mantenir les distàncies de seguretat.

Per què codis QR?

Els codis QR generats són universals i es poden enviar i rebre per missatge de text, WhatsApp o per correu electrònic, a més d’utilitzar amb wearables, smartwatches o robots autònoms.

– Adaptada per a tots: ja que els codis QR generats són universals i es poden enviar i rebre per missatge de text, WhatsApp o per correu electrònic, imprimir en paper o vincular-los a codis Braille impresos en 3D.

– Multidispositiu: ja que es poden utilitzar amb wearables, smartwatches o robots autònoms.

– Sense necessitat de tenir cobertura: A més, aquests codis es poden guardar en aplicacions com Apple Wallet i Google Pay, i fer-se servir sense necessitat de cobertura de xarxa mòbil o WiFi

Les candidatures estan obertes per als premis fins dilluns que ve, 18 d’octubre, i es premiaran casos en diferents categories: Màrqueting i Vendes; Recursos Humans; Operacions; Sostenibilitat; Scaleup i empreses proactives amb l’ecosistema B2B.

Enllaç a convocatòria: https://www.empresaysociedad.org/premios-comprenedor-2021/

Pren el següent pas

Completa el formulari i GooApps® t’ajudarà a trobar la millor solució per a la teva organització. Ens posarem en contacte amb tu molt aviat!

    Contactar


      Política de Privacitat