Premis

Recorda’m i QuickVaccine, les nostres apps premiades al Hackathon salut 2021

Et presentem Recorda’m i QuickVaccine, els projectes amb que hem participat al hackathon salud 2021 amb els que ens hem emportat fins a 4 premis.

22/11/2021

QuickVaccine i Recorda'm, els nostres projectes

Aquest dissabte 20 de novembre, es van lliurar els premis Hackathon salut 2021, un esdeveniment organitzat per l’agència COM SALUT, l’Associació d’Innovadors a eSalud (AIES) i la Universitat CEU San Pablo, on hem estat reconeguts  per fins a 4 premis.

Estem super contents de com ha anat l’esdeveniment, i per això us volem presentar els projectes amb què ens hem presentat:

D’una banda, presentem el projecte d’ app de QuickVaccine, un projecte co-creat entre l’equip mèdic de l’Hospital Ramón i Cajal compost per Miriam Roncal Redín, Doctora Paloma Moreno Núñez, Doctor, Abelardo Fernández Chávez i el Docte Moisés Espejo Mambié i l’equip de GooApps format per Marina Ordoñez Loza i Eric García.

Es tracta d’una aplicació amb un disseny molt intuïtiu i usable, accessible per a tothom, en què l’usuari introdueix les seves dades sociodemogràfiques i/o clíniques i el resultat de les quals seran les vacunes amb les pautes establertes per les autoritats sanitàries. Es tracta d’una app beneficiosa tant per als pacients, aportant-los seguretat, confiança i adherència al programa de vacunació com per al Sistema Nacional de Salut, optimitzant-ne els recursos de comunicació i provocant la disminució d’hospitalitzacions a causa de la correcta aplicació de les vacunes.

Amb aquest projecte hem estat premiats als reptes:

  • Repte COMSALUT. Premi lliurat per lliurat per Carlos Mateos. El Repte COMSALUT premia la solució digital que millor contribueixi a impulsar la comunicació en salut, sigui entre pacients, professionals sanitaris i pacients oa la població general.

Podeu veure el moment del premi

  • Repte GSK. Cartilla Vacunal Premi lliurat per Francisco Esteban del Castillo (GSK). Repte dirigit a trobar solucions digitals que ajudin a conscienciar la població diana i els professionals sanitaris implicats sobre la importància de rebre les vacunes recomanades a la cartilla vacunal, en especial els col·lectius menys conscienciats sobre la necessitat de vacunar-se.

Podeu veure el moment del premi 

  • Repte AECID – ISGlobal Esalut Pública Sense Bulos Premi lliurat per Carmen de Diego Fonseca. Destinat a identificar i promoure solucions digitals que primin el professional sanitari com a font d’informació veraç en salut davant de la desinformació, que puguin ser utilitzades a Llatinoamèrica per impulsar la salut pública (vacunes, entre d’altres) i que permetin la translació de l’evidència científica a les polítiques política de salut, serveis i ciutadania. L’Agència Espanyola de Cooperació Internacional per al Desenvolupament (AECID) i l’Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal) pretenen amb aquest repte trobar solucions digitals per a la promoció i l’educació en salut que permetin l’accés a informació veraç i contrastada.

Podeu veure el moment del premi

D’altra banda, també presentem el projecte d’app, Recorda’m, un projecte de co-creació entre La nostra Project Manager Laura Hernández i les psicòlogues Mar Domínguez Torres-Fontes, Marta Sancho del Río i Iliana Ramos. Recordeu-me, es tracta d’una aplicació molt fàcil d’utilitzar, una app amb exercicis per potenciar la memòria, on podeu adjuntar informació personal de l’usuari, records familiars i serà utilitzada en els exercicis.

Amb aquest projecte hem estat premiats al repte:

  • Repte CÀTEDRA TELEFÒNICA en Educació Digital i Jocs Serios Premi lliurat per Baltasar Fernández- Reto que té com a objectiu impulsar la investigació i el desenvolupament de prototips i aplicacions de les tecnologies de la informació i de les comunicacions en l’àmbit de l’educació digital. Amb el premi Càtedra Telefònica-Complutenca Millor Videojoc de Salut es vol reconèixer el millor joc seriós una aplicació gamificada que es desenvolupi al VI Hackathon Nacional de Salut 2021.

Mantén-te informat de totes les nostres novetats

Galería de Imágenes

Cas d'èxit, guanyador de l'any passat

Finalment es va presentar com a cas d’èxit la nostra app Preevemama (guanyadora de l’edició anterior), app resultant del treball conjunt de l’equip de GooApps i l’equip mèdic de l’Hospital Ramón i Cajal, compost pels metges Dra. Teresa Presa Abós, el Dr. Miguel Chiva d’Agustín i la Dra. Irene Vicente Zapata, facultatius radiòlegs, i ja llançada al mercat.roid

Per a finalizar, esperem seguir tenint el suport de la indústria per al seu llançam

Pots descarregar-te Prevemama de forma totalment gratuïta a IOS i Andent el 2022.

Recorda, a GooApps som especialistes en apps de salut, si tens una idea al cap, no dubtis a contactar-nos

Pren el següent pas

Completa el formulari i GooApps® t’ajudarà a trobar la millor solució per a la teva organització. Ens posarem en contacte amb tu molt aviat!

    Contactar


      Política de Privacitat