Apps

Recorda’m, una app per ajudar a frenar el desenvolupament del Alzheimer

El dissabte 20 de novembre als premis Hackathon Salud, un acte organitzat per l’agència COM SALUT, AIES i Universidad San Pablo CEU, presentem el projecte d’app Recorda’m, una app per tal de frenar el desenvolupament de l’Alzheimer en els pacients.

30/11/2021

La necessitat d‟una aplicació per treballar l‟estimulació cognitiva del pacient amb Alzheimer 

Recordeu-me, és una aplicació d’inclusió social per a persones que pateixen la malaltia d’Alzheimer. Una app que té com a objectiu ajudar a endarrerir l’avenç de la malaltia en el pacient mitjançant exercicis, jocs i preguntes i que a més a més involucra familiars i amics en el tractament d’aquesta.

Un projecte que sorgeix per ajudar a frenar el desenvolupament d’una malaltia que avui dia afecta 800.000 persones a Espanya i que cada any es detecten 40.000 nous casos.

L’Alzheimer és una mena de demència que causa problemes amb la memòria, el pensament i el comportament. Els símptomes generalment es desenvolupen lentament i empitjoren amb el temps. Es tracta d’una malaltia progressiva on les capacitats cognitives van minvant a mesura que va avançant la malaltia.

Molts estudis han comprovat que la millor arma que tenim contra el deteriorament progressiu de l’Alzheimer és el treball amb exercicis d’estimulació cognitiva, un treball que podem fer a través dels exercicis de l’app. Recorda’m i amb els que podem:

  • Alentir els efectes i el deteriorament cognitiu de les persones amb aquesta malaltia.
  • Treballar i estimular la memòria a mitjà, curt i llarg termini.
  • Millorar la funcionalitat del pacient a la vida diària.

Mantén-te informat de totes les nostres novetats

Galería de Imágenes

Recorda'm, una aplicació senzilla, útil i intuïtiva 

Es tracta d’una aplicació molt fàcil d’usar, amb un disseny molt intuïtiu, a través de l’app l’usuari podrà fer exercicis per potenciar la memòria, el més destacable és que a l’aplicació es pot adjuntar informació personal de l’usuari, records familiars, fotos, dates, enllaços…. i aquesta serà utilitzada en els exercicis.

En el desenvolupament d’aquesta aplicació han participat: la nostra Project Manager Laura Hernández al costat de les tres psicòlogues Mar Domínguez Torres-Fontes , Marta Sancho del Río i Lliana Ramos, juntes han dut a terme una feina de co-creació magnífica que té com a conseqüència aquesta app.

Recorda’m,  ha estat proclamada guanyadora del del repte de Telefónica, Càtedra Telefónica-Complutense Millor Videojoc de Salut, un premi que reconeix el millor joc seriós una aplicació gamificada destinada a ensenyar i millorar la nostra salut.

Ara busquem finançament per dur a terme el nostre projecte, si t’interessa no dubtis a contactar-nos.

No et perdis la demo i la presentació del projecte:

Pren el següent pas

Completa el formulari i GooApps® t’ajudarà a trobar la millor solució per a la teva organització. Ens posarem en contacte amb tu molt aviat!

    Contactar


      Política de Privacitat