Apps

Elevator Pass, una app basada en tecnologia NFC y codis QR

Aplicació realitzada amb tecnologia NFC, per garantir un entorn de treball segur, app realitzada per a TK Elevator

20/12/2021

La tecnologia NFC ens permet connectar dispositius sense fils. Encara que la tecnologia NFC (Near Field Communication) va sorgir el 2003, no hi ha dubte que el seu ús s’ha popularitzat des de la pandèmia.

La tecnologia NFC ens permet realitzar accions sense la necessitat de contactar amb les superfícies, evitant així la propagació dels gèrmens i virus a través d’aquestes.

En aquest post us presentem un dels nostres casos d’èxit, Elevator Pass, una app creada per a Thyssenkrupp amb l’objectiu de crear espais de treball més segurs.

Quina era la necessitat?

La necessitat de l’Elevador Pass sorgeix en plena crisi sanitària, buscant solucions amb què reduir el risc de contagi i propagació de la COVID-19, i oferir un entorn de treball segur.

La idea era crear un sistema de trucada i interacció amb ascensors basat en tecnologia contactless, buscant acabar amb la necessitat de prémer botons i així evitar fonts de contagi.

Mantén-te informat de totes les nostres novetats

Galería de Imágenes

En què consisteix l'app?

Es tracta d’una app basada en tecnologia contactless, que a través de codis QR permet als usuaris trucar i interactuar amb els ascensors sense necessitat de prémer cap botó, evitant així la propagació de gèrmens i augmentant la seguretat dels usuaris.

Com funciona?

1- L’usuari obre l’app i selecciona el pis de destinació.

2- L’app automàticament genera un codi QR universal, ja que es pot enviar i rebre per missatge de text, desar al Wallet, via WhatsApp o per correu electrònic, imprimir en paper o vincular-lo a codis Braille impresos en 3D.

3- Al pis d’origen l’usuari mostra aquest QR davant del QR scanner que se situa al costat de l’ascensor.

4- Automàticament es genera una trucada al sistema i l’ascensor ja sap el pis de destinació i d’origen del passatger, sense que l’usuari hagi de seleccionar o tocar cap botó.

A més a més de la necessitat de fer servir els botons, el sistema també facilita el distanciament social, ja que l’empresa pot limitar l’aforament màxim per viatge.

Bé, i què passa amb les visites ocasionals que no tinguin instal·lada l’app?

No cal que els usuaris tinguin l’app instal·lada per fer-lo servir. Com esmentem anteriorment, els QRs generats són universals, per la qual cosa es poden imprimir en targetes i donar a les visites.

Pren el següent pas

Completa el formulari i GooApps® t’ajudarà a trobar la millor solució per a la teva organització. Ens posarem en contacte amb tu molt aviat!

    Contactar


      Política de Privacitat