Apps

GooCheck, l’app pel control eficient de flotes, materials i bases.

Coneix la nostra app GooCheck i millora la teva productivitat. L’app per ser eficient en el control i la gestió de flotes a través de la nostra app et permetrà garantir el bon funcionament dels teus vehicles i donar resposta ràpida a les incidències.

08/02/2022

Control eficient de flotes

En aquest post et descobrim la nostra App Goocheck, una aplicació en format checklist amb la que podràs controlar i gestionar les flotes de vehicles de la teva empresa i així assegurar-ne el correcte funcionament i una resposta ràpida davant les incidències del dia a dia.

GooCheck neix amb l’objectiu de ser l’eina digital perfecta per facilitar-te la feina i millorar l’eficiència de la teva empresa. Una app molt fàcil d’usar per augmentar la productivitat i amb la què tindràs tota la informació al núvol de forma segura.

Els formularis de l’app són totalment personalitzats, podràs dissenyar-los segons les teves necessitats, utilitzar opcions de preguntes dicotòmiques, desplegables, data i text lliure,

Avantatges de fer servir Goocheck per auditar l’estat de les teves flotes?

 • Optimització dels recursos emprats: elimina el tediós control amb paper, optimitza el temps, evita les trucades i guanya temps fent l’auditoria a través de l’app.
 • Sinistres en temps real: si un empleat té un sinistre o un problema al vehicle en qualsevol lloc i ho notifica a l’app, podràs disposar d’aquesta informació instantàniament i gestionar ràpidament la solució.
 • Traçabilitat i gràfiques: l’app té un apartat on es mostren dades quantitatives i comparables perquè puguis conèixer els errors més freqüents i posar-hi solució. A més, pot connectar-se amb Microsoft Power BI o exportar dades a Microsoft Excel, per tant, pots veure aquests quadres en un quadre de comandament accionable.
 • Comunicació, control i seguiment: Gràcies a l’app pots comunicar-te directament amb els conductors dels teus vehicles i donar-los solució a les incidències que els sorgeixin.
 • Planifica les reparacions i el control de les mateixes.

 

Mantén-te informat de totes les nostres novetats

Galería de Imágenes

Casos de éxito: Grandes empresas que ya confían en GooCheck para el control de sus flotas

 • PEPSICO IBERIA:

PepsiCo Iberia opera en España y Portugal, produciendo y comercializando productos variados de alimentación y bebida agrupad  marcas tan representativas como Lay’s, Matutano, Cheetos, Ruffles, Doritos, Sunbites, Pepsi …..

A través de GooCheck, PESICO, realiza la auditoría de su flota de vehículos, gestiona y controla las incidencias de sus conductores y planifican el mantenimiento de sus coches de reparto, 

 • FALCK: 

Faclk: Empresa líder en el sector del transporte asistencial. 

A través de GooCheck realiza la revisión bases, el registro de supervisión TSNU, SVA y la  Supervisión de limpieza y materiales sanitarios de sus ambulancias. 

 

¿Quieres más información sobre GooCheck? Si quieres implementar en Goocheck en tu empresa para el control de flotas no dudes en contactarnos y te informamos

Pren el següent pas

Completa el formulari i GooApps® t’ajudarà a trobar la millor solució per a la teva organització. Ens posarem en contacte amb tu molt aviat!

  Contactar


   Política de Privacitat