Apps

Sensing Tex, tèxtils intel·ligents capaços de mapejar la pressió

Coneix el projecte que hem desenvolupat per a l’empresa Sensing tex. Una aplicació que a través de bluetooth és capaç d’enviar la pressió realitzada per un usuari en una plantilla al dispositiu.

04/10/2021

El creixement de la tecnologia al sector salut:

El sector salut ha evolucionat a passos de gegant en els últims anys. Cada cop estem més habituats a l’ús de dispositius IoT i wearables per a la millora de la salut de les persones, des de rellotges que monitoritzen el nostre ritme cardíac, que mesuren els passos que fem al dia o mesuren les nostres hores de son.

Aquest tipus de tecnologia ens permet recopilar dades dels usuaris de forma ràpida, no presencial i precisa, facilitant després l’assistència sanitària de manera més eficient, àgil i concreta

A GooApps som especialistes en aquest tipus de tecnologies i desenvolupem aplicacions mòbils totalment a mesura que interaccionen amb dispositius intel·ligents, IoT o Wearables, a través de Bluetooth Serial i Low Energy (BLE).

En aquest post us presentem un dels nostres desenvolupaments a mesura que hem realitzat per a l’empresa catalana Sensing Tex.

SensingTex, es va posar en contacte amb nosaltres amb la necessitat de desenvolupar una aplicació per mostrar les dades recollides per unes plantilles amb connexió BLE, equipades amb 6 sensors de pressió i un sensor inercial IMU.

L’objectiu d’aquest projecte passava per permetre als usuaris poder mesurar les pressions realitzades a la plantilla i poder veure aquesta informació de forma clara, fàcil i intuïtiva als dispositius.

Mantén-te informat de totes les nostres novetats

Galería de Imágenes

¿Cómo afrontamos el reto desde GooApps?

Vam posar fil a l’agulla i en poc temps vam desenvolupar una app que compta amb:

– Gràfic de Mapa de pressions i centre de pressió:
A l’app els usuaris poden veure de manera gràfica i intuïtiva un mapa que representa les pressions rebudes pels sensors de la plantilla.

Els sensors retornen valors del 0 – 9 que són representats a l’app a través d’un mapa de calor amb un gradient de blau a vermell.

Amb les dades rebudes es calcula el centre de pressió i es representa visualment sobre el mapa de pressions.

– Representació dels valors IMU:

Es mostren les dades sense tractar rebudes del sensor IMU, Acceleròmetre, Giroscopi i baròmetre.

– Avaluació del Risc de caiguda:

En base a l’anàlisi del CdP en el temps (mentre l’usuari camina per la plantilla) es mostra el valor de l’índex de risc de caiguda. (A partir d’un % de desviació de CdP respecte a l’eix X en els darrers 30 mesuraments. Aquest percentatge és parametritzable).

– Enregistrament del mesurament:

L’app permet l’enregistrament del mesurament. De manera que després de realitzar aquest enregistrament ens donarà l’opció d’enviar el fitxer generat (.csv o json) com a adjunt via correu electrònic.

– Connexió bluetooth:

Connexió que permet la comunicació entre la plantilla electrònica on hi ha els sensors i l’app.

Un factor molt important durant el projecte, va ser garantir al client una protecció de dades estricta. Una cosa molt important a totes les apps i més encara a les d’àmbit sanitari.

Vols que t’ajudem amb la teva idea? Posa’t en contacte amb nosaltres i t’ajudem a fer-la amb èxit.

Descarrega’t l’app

Pren el següent pas

Completa el formulari i GooApps® t’ajudarà a trobar la millor solució per a la teva organització. Ens posarem en contacte amb tu molt aviat!

    Contactar


      Política de Privacitat