Apps

Total Food Control, l’app per a dur a terme una correcta i àgil traçabilitat alimentària

Avui us presentem un dels nostres casos d’èxit, l’app Total Food Control creada per a Proacciona. Una aplicació que permet dur a terme una traçabilitat alimentària correcta, de forma ràpida, automatitzada i segura.

04/01/2022

Antecedents: la necessitat d'una eina que facilitarà la traçabilitat alimentària

Tot va començar quan Àlex Urbiola , CEO de Proacciona, una prestigiosa consultoria en seguretat alimentària i APPCC de Barcelona,  va acudir a nosaltres amb la necessitat d’oferir als seus clients una eina tecnològica que els permetés dur a terme aquest procés de traçabilitat de manera àgil, senzilla i automatitzada.

Dur a terme una correcta traçabilitat dels aliments és clau a l’hora de mantenir la seguretat alimentària a totes les etapes per les quals passen els aliments. En cas de detectar una alerta, és capaç de guiar-nos per trobar l’origen del problema.

És per això que, per llei, totes les empreses alimentàries estan obligades a crear, aplicar i mantenir un sistema d’autocontrol basat en els principis de l’APPCC.

L’APPCC tracta d’un sistema de gestió de seguretat alimentària i es basa en identificar els riscos i mesures específiques per al control de la qualitat alimentària, amb l’objectiu de garantir la seguretat dels aliments en tots els processos de la cadena de producció.

Amb l’objectiu d’oferir un programari que faciliti a les empreses aquest control i gestió dels APPCC, sorgeix Total Food Control. La idea era crear una aplicació senzilla i intuïtiva que permetés als empleats dur a terme els registres diaris d’una manera ràpida, correcta i segura, i que els permetés acabar amb el tediós treball de realitzar els registres en paper o en fulls de càlcul amb els que perdien molt de temps.

No us perdeu el següent vídeo, on parlem amb Álex Urbiola sobre l’app TF.

Mantén-te informat de totes les nostres novetats

Galería de Imágenes

El resultado: una App fácil de usar.

Després de conèixer les necessitats, des de GooApps ens vam posar a treballar en el desenvolupament de l’aplicació, fent servir una arquitectura modular i escalable basada en: Material design, ionic y Angular y Symfony.

El resultat va ser una app molt intuïtiva, amb una interfície molt senzilla d’usar perquè els empleats puguin introduir les dades de forma molt ràpida i fàcil i veure clarament les incidències i les notificacions.

Cas d’èxit App Total Food Control – Elaborats Milà

A continuació, us presentem un cas d’èxit d’ús de l’app, es tracta de l’empresa Elaborats Milá, una empresa familiar que elabora productes sense gluten i sense lactosa. La fabricació daquests productes requereix una selecció de matèries primeres molt rigorosa. Entre els principals avantatges de l’App destaquen que els evita l’ús de fulls de càlcul, un mètode caòtic, poc precís i amb el que perdien molt de temps. A més, des d’Elaborats Milá ens comuniquen que gràcies a l’app són molt més àgils a l’hora de gestionar una alerta alimentària, gràcies a Total Food Control, són capaços de donar resposta de manera immediata amb només uns clics en comptes d’estar hores i hores revisant papers i fulles…. Cosa que aporta tranquil·litat als clients, optimitza la productivitat dels seus empleats i pels que li han felicitat les autoritats sanitàries.

No us perdeu el cas d’èxit:

 

 

 

Pren el següent pas

Completa el formulari i GooApps® t’ajudarà a trobar la millor solució per a la teva organització. Ens posarem en contacte amb tu molt aviat!

    Contactar


      Política de Privacitat