Apps

Innovació pel control de les despeses de l’Hospital Gregorio Marañón

Descobreix l’app que hem desenvolupat per a l’Hospital Universitario Gregorio Marañón, una app que els permet de forma ràpida i amigable controlar les despeses i optimitzar-ne els recursos. Un clar exemple de com la innovació ens pot ajudar a ser més eficients.

30/09/2021

Transformació digital necessària per gestionar les dades de manera eficient

Avui us parlem de l’app que hem desenvolupat per a l’Hospital Gregorio Marañón per gestionar els recursos materials de l’hospital.

Una eina que ha esdevingut clau i imprescindible per a l’hospital, que els permet optimitzar els recursos, detectar anomalies i tenir un control exhaustiu de les despeses en materials de l’hospital.

La idea d’aquesta app va sorgir de la Pilar Álvaro Ruíz, supervisora ​​de recursos materials de l’Hospital Gregorio Marañón, encarregada de coordinar totes les necessitats que tenen tant els professionals com els pacients, i comprar els materials sempre sota el prisma de la llei.

Tot va començar quan poc després d’arribar Pilar a l’Hospital Gregorio Marañon, el director d’infermeria va preguntar a Pilar sobre la despesa mensual què s’havia fet en una àrea en concret. Quan la Pilar es va posar a analitzar les dades, es va trobar amb línies i línies d’excel, aquestes quantitats ingents de dades feien l’anàlisi molt llarga i difícil.

Després de trobar-se amb aquest problema, sorgeix la necessitat de buscar una solució amb què els seus superiors en tan sols un clic poguessin conèixer de forma fàcil, visual i amigable les despeses que es realitzen a cada àrea. Això els permetrà controlar de forma ràpida els diners gastats a cada departament i per tant l’optimització dels recursos.

Mantén-te informat de totes les nostres novetats

Galería de Imágenes

Com afrontem el repte des de GooApps?

Després de conèixer les necessitats de la Pilar, a GooApps ens vam posar mans a l’obra i després d’un treball de co-creació amb l’equip de l’hospital vam desenvolupar una app on poguessin:

– Veure l’evolució del consum per CECOS (Magatzems). Només uns clics poden conèixer de manera gràfica i visual el consum per àrees, podent ser aquest filtrat pel període de temps que desitgin.

– Rebre Notificacions de despeses. Cada departament té un pressupost assignat i amb l’app poden conèixer ràpidament quan hi ha un desviament amb l’objectiu que puguin actuar o conèixer on prové.

– Conèixer ràpidament el TOP 10 de productes per Magatzem: Amb l’objectiu que puguin veure on s’inverteixen més diners, per optimitzar aquesta despesa o detectar anomalies.

– Comparar les despeses amb períodes anteriors de manera visual

Pren el següent pas

Completa el formulari i GooApps® t’ajudarà a trobar la millor solució per a la teva organització. Ens posarem en contacte amb tu molt aviat!

    Contactar


      Política de Privacitat